Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 08:29

Συγνώμη Γιαννημάρα για τα σκουπίδια στη Μάνη (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Συγνώμη Γιαννημάρα για τα σκουπίδια στη Μάνη (βίντεο)

 

Η καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ στην Αμφισσα προκάλεσε την έκρηξη του προβλήματος των σκουπιδιών στο Δήμο Δυτικής Μάνης, όπως επεσήμανε χθες ο δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας.

Απαντώντας σε ερώτησή μας για τη δραματική κατάσταση με τα σκουπίδια, ο κ. Γιαννημάρας ξαναζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, εξηγώντας ότι ο δήμος δεν ήθελε να δημιουργήσει καινούργια χωματερή στο δήμο.

Αναφερόμενος στο ιστορικό του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, παρατήρησε ότι ο γ.γ. διαχείρισης απορριμμάτων Μανώλης Γραφάκος τους υπέδειξε το χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στην Αμφισσα, που έπρεπε να ήταν έτοιμος από το Μάρτιο, αλλά μόλις πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Ο δήμαρχος εξέφρασε παράπονα, γιατί δεν είχε τη συνολική βοήθεια των δημοτών. Ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει η αποκομιδή, παρατήρησε ότι το κόστος της μεταφοράς ανά τόνο στην Αμφισσα είναι μικρότερο από κει που τα πήγαιναν πριν κι εκτίμησε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν απομακρυνθεί όλα τα παλιά σκουπίδια.

Γ.Σ.


NEWSLETTER