Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 11:39

Αποτελέσματα για ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αποτελέσματα για ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στο Δήμο Καλαμάτας

Στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (https://www.eetaa.gr/) ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τη δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2020-21 που αφορούν την παρακολούθηση δομών Βρεφονηπιακών Σταθμών, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ.

Ο Δήμος Καλαμάτας ενημερώνει ότι οι αιτούντες μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους είτε μέσω της ειδικής εφαρμογής με κωδικούς taxis είτε μέσω των πινάκων με τον κωδικό ηλεκτρονικής αίτησης.
Οι μητέρες-κηδεμόνες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ (κάτοχοι voucher) και επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ του δήμου καλούνται να υπογράψουν το σχετικό συμφωνητικό από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, οπότε θα είναι σε λειτουργία η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, μέχρι την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.
Για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο 227, α΄ όροφος, κτήριο Β’ του Δημαρχείου Καλαμάτας. Για περισσότερες πληροφορίες ή κράτηση θέσεων, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27213 60648 και 27213 60765.
Οσον αφορά τα ΚΔΑΠ, η υπογραφή συμφωνητικών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Οι δικαιούχοι voucher οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει την αίτησή τους στα ΚΔΑΠ του δήμου, θα ειδοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
α) Στα κατά τόπους ΚΔΑΠ από τις 24 έως 31 Αυγούστου κατόπιν ραντεβού με τους υπευθύνους.
β) Στο ιστορικό Δημαρχείο (γραφείο ΚΕΠ, είσοδος από Νέδοντος) από τις 24 έως 31 Αυγούστου, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.
γ) Στο γραφείο ΚΔΑΠ του δήμου (γραφείο 322, Β΄ κτήριο, 2ος όροφος) στο Δημαρχείο, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, τις εργάσιμες ημέρες.
δ) Οι υπογραφές συμβάσεων για το ΚΔΑΠμεΑ θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2721360779 και 2721360699.


NEWSLETTER