Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 16:25

Σχόλιο της παράταξης Κοσμόπουλου: “Πολύ καλή έκθεση ιδεών” ο απολογισμός Βασιλόπουλου

Γράφτηκε από την
Σχόλιο της παράταξης Κοσμόπουλου: “Πολύ καλή έκθεση ιδεών” ο απολογισμός Βασιλόπουλου

Πολύ καλή έκθεση ιδεών χαρακτηρίζει τον απολογισμό του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου “Καλαμάτα Μπροστά”, και θυμίζει “τις παταγώδεις αποτυχίες του σε θέματα μεγάλης για την πόλη σημασίας”.

Οσον αφορά τις συνεργασίες, θυμίζει ότι “ο ίδιος τορπίλισε κάθε πιθανότητα, με τις επιλογές του, που πιθανότατα είναι εξόφληση γραμματίων”.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή της για τον απολογισμό του δημάρχου, η παράταξη του Β. Κοσμόπουλου σχολιάζει:
“Χθες ο δήμαρχος απευθύνθηκε στους πολίτες, κάνοντας απολογισμό του ενός χρόνου δημαρχοντίας του. Οπως ήταν αναμενόμενο, αποθέωσε τα πεπραγμένα του, με μια πολύ καλή έκθεση ιδεών.
Αν θεωρεί ότι το έργο που παράγει ένας οργανισμός 850 έμπειρων και ικανών υπαλλήλων, διεκπεραιώνοντας την καθημερινότητα και ολοκληρώνοντας μετά πολλών κόπων και βασάνων προγραμματισμένα από τον προηγούμενο δήμαρχο έργα, είναι έργο της δημαρχοντίας του, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει «έχω πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα».
Θέλουμε να του θυμίσουμε τις παταγώδεις αποτυχίες του σε θέματα μεγάλης για την πόλη σημασίας όπως είναι: Οι παλινωδίες του στο θέμα της Ναυαρίνου, όπου αναγκάσθηκε να αποσύρει ένα περίπλοκο σχέδιο, η αποτυχία σωστής διαχείρισης μιας βλάβης στον αγωγό ύδρευσης, η άποψη του ότι το «Δεν γνωμοδοτούμε θετικά» στην ΜΠΕ για το έργο πνοής Καλαμάτα - Ριζόμυλος, μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο εκτός από την αρνητική τοποθέτηση, η αρχική στάση του στο θέμα των αρχαίων της πλατείας Υπαπαντής, την οποία αναγκάστηκε να αλλάξει υπό την πίεση της αντιπολίτευσης και των δημοτών και άλλα πολλά που αφορούν τον καλλωπισμό της πόλης και τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Οσον αφορά τις συνεργασίες, θυμίζουμε ότι ο ίδιος τορπίλισε κάθε πιθανότητα, με τις επιλογές του, που πιθανότατα είναι εξόφληση γραμματίων.
Ελπίζουμε στην απολογιστική συνεδρίαση να προσέλθει έτοιμος για έναν απολογισμό δράσεων και όχι καλολογικών στοιχείων”.


NEWSLETTER