Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 11:40

Επισκέψεις Αναστασόπουλου σε Γαργαλιάνους, Μελιγαλά και Κοπανάκι

Γράφτηκε από την
Επισκέψεις Αναστασόπουλου σε Γαργαλιάνους, Μελιγαλά και Κοπανάκι


Το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων και τα κτηνιατρεία Μελιγαλά και Κοπανακίου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ενώ επιθεώρησε και έργα της Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα την Τρίτη επισκέφθηκε αρχικά το κτηνιατρείο Μελιγαλά και είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου για τη λειτουργία του. Αμέσως μετά ο κ. Αναστασόπουλος επισκέφθηκε το κτηνιατρείο Κοπανακίου όπου δήλωσε:"Είμαστε κοντά στους κτηνοτρόφους και θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο θέμα της εμφάνισης κρουσμάτων καταρροϊκού πυρετού, με πρωτοβουλίες μας τις αμέσως επόμενες ημέρες”.
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων και συναντήθηκε με τον διευθυντή Αλέξανδρο Τζωρτζίνη. Επιθεωρώντας το έργο αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών του Κέντρου, προϋπολογισμού 380.000 ευρώ, ο κ. Αναστασόπουλος συμφώνησε με την πρόταση του διευθυντή για δημιουργία ανεξάρτητου χώρου υποδοχής πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού.
Ο αντιπεριφερειάρχης στη συνέχεια επιθεώρησε το αντιπλημμυρικό έργο που εκτελείται στην περιοχή της Τερψιθέας. Τέλος, ο κ. Αναστασόπουλος έδωσε εντολή να γίνουν κατά προτεραιότητα εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην επικίνδυνη στροφή λίγο πριν την είσοδο των Φιλιατρών από την Κυπαρισσία.


NEWSLETTER