Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 18:30

Αιτήσεις στον Δήμο Καλαμάτας για επίδομα στέγασης

Αιτήσεις στον Δήμο Καλαμάτας για επίδομα στέγασης

Από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι για αιτήσεις ΚΕΑ και επιδόματος στέγασης για το μήνα Νοέμβριο, οι πολίτες θα αποστέλλουν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένα) όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις παρακάτω διευθύνσεις e-mail έως και 24 του μήνα.


f.karras@kalamata.gr
s.tziamourani@kalamata.gr
e.mavrogianni@kalamata.gr
e.panagiotopoulou@kalamata.gr
v.kanellopoulos@kalamata.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2721360642, 2721360780, 2721360651, 2721360653.
Για αναπηρικά προνοιακά επιδόματα και επίδομα γέννας:
Για δημότες Καλαμάτας 2721360653, e.raftopoulou@kalamata.gr
Για δημότες υπόλοιπων δήμων Νομού Μεσσηνίας 2721360652, m.charizopoulou@kalamata.gr

Τα δικαιολογητικά για το ΚΕΑ είναι:
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητα ή άδειας παραμονής. Ε1 όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριού. Λογαριασμός τράπεζας. ΔΕΗ (απόκομμα λογαριασμού). Βεβαιώσεις φοίτησης μαθητών από το σχολείο για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Επιμέλεια τέκνων για μονογονεϊκές οικογένειες σε περίπτωση διαζυγίου. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για άγαμες μητέρες. Εντυπο συναίνεσης υπογεγραμμένο με γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα μέλη που φιλοξενούνται στο νοικοκυριό και δεν μπορούν να προσέλθουν στην υπηρεσία να υπογράψουν.
Για διαμένοντες σε ενοικιαζόμενη κατοικία:
Ηλεκτρονικό μισθωτήριο τουλάχιστον σε ισχύ έξι μηνών.
Για διαμένοντες σε ιδιόκτητη κατοικία:
Ε9. Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας στο όνομα του αιτούντα.
Για διαμένοντες σε παραχωρημένη κατοικία:
Ε2 του παραχωρούντα που όπου αναγράφεται το 100% της παραχώρησης. Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας στο όνομα του αιτούντα.

Τα δικαιολογητικά για το επίδομα στέγασης είναι:
Ηλεκτρονικό μισθωτήριο με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον έξι μήνες μετά την υποβολή του επιδόματος. Ε1 όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριού. ΔΕΗ στο όνομα του αιτούντα ή του/της συζύγου. Τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του αιτούντα. Φ/Α ταυτότητας ή άδεια παραμονής όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριού. Εντυπο συναίνεσης υπογεγραμμένο με γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα μέλη που φιλοξενούνται στο νοικοκυριό και δεν μπορούν να προσέλθουν στην υπηρεσία να υπογράψουν.