Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 19:54

Δράση της ομάδας «Save your hood» στη Μεσσήνη

Την πρώτη της δράση στη Μεσσήνη διοργανώνει αυτό το Σάββατο στη 1 μ.μ. η ομάδα «Save your hood». Ως τόπος συνάντησης ορίζεται το ρολόι του πάρκου της Μεσσήνης. 


Χθες, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος δέχθηκε επίσκεψη στο γραφείο του από το μέλος της ομάδας «Save your hood» Θεοδώρα Τσώλη, με την οποία συζήτησαν για την ανάπτυξη δράσεων που προάγουν την περιβαλλοντική συνείδηση. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, αρχικά ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την εθελοντική δράση και πώς αυτή ξεκίνησε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας από μία ομάδα νέων και βρήκε μιμητές σε ολόκληρη τη χώρα, μέσω του Facebook. Ο κ. Αθανασόπουλος αντιμετώπισε θετικά την πρόταση να αναπτυχθούν δράσεις από τη συγκεκριμένη ομάδα και στο Δήμο Μεσσήνης, λέγοντας ότι ο δήμος θα συνεισφέρει στη δράση με τα απαιτούμενα υλικά για την υλοποίησή της. Πρόσθεσε ακόμα ότι “η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά ζητήματα, η ανάπτυξη σχετικών δράσεων και η εθελοντική προσφορά αποτελούν ζητούμενα για μία υγιή κοινωνία που επιδιώκει να διατηρήσει τον πολιτισμό της καθημερινότητάς της”.
Η κ. Τσώλη ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη διάθεση να βοηθήσει στην υλοποίηση δράσεων και στο Δήμο Μεσσήνης, ενώ εξήγησε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ομάδα «Save your hood» στο Facebook και να προτείνουν τα δικά τους αγαπημένα σημεία για την εκάστοτε εβδομάδα. Παράλληλα έδωσε και επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας για όσους δεν συμμετέχουν στα κοινωνικά δίκτυα: Τσώλη Θεοδώρα: email teotsoli@gmail.com, κινητό: 6948-736063.