Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 20:46

Δήμος Καλαμάτας: Σύμβαση για στέγαστρα σε στάσεις

Γράφτηκε από την


Την κατακύρωση της σύμβασης στον ανάδοχο για την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, με σκοπό την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Καλαμάτας, προϋπολογισμού 125.736 ευρώ, πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου αύριο στη 1 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη.


Ανάδοχος είναι η εταιρεία “Χυτήρια Τσίντζα Urban Innovations Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική”, με προσφορά 124.478,64 ευρώ. Να υπενθυμίσουμε ότι η προσφορά της ήταν η μοναδική που έγινε αποδεκτή, καθώς οι άλλες δύο προσφορές που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό, δεν κατέθεσαν εγγυητική συμμετοχής και φάκελο δικαιολογητικών συμμετοχής - τεχνικής προσφοράς και απορρίφθηκαν.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” (τα 25.736 ευρώ ίδιοι πόροι του δήμου) και σύμφωνα με τη μελέτη έχουν επιλεγεί, κυρίως σε κεντρικές περιοχές και στην παραλία της Καλαμάτας, 27 υφιστάμενες στάσεις με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, με σκοπό την αναβάθμισή τους.