Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 21:28

32 συμβασιούχους ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Τριάντα δύο εργαζόμενους για 8 μήνες (τους δύο από αυτούς για 11) πρέπει να προσλάβει ο Δήμος Καλαμάτας για να μπορεί να λειτουργήσει με αξιοπρέπεια βασικές του υπηρεσίες.

Αύριο Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου πρόκειται να εγκρίνει και να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη απόφασης για την πρόσληψη αυτών των εργαζομένων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ανταποδοτικού χαρακτήρα, αλλά και με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
Ειδικότερα, για τους εργαζόμενους ανταποδοτικού χαρακτήρα:
Η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων ζητεί 12 εργάτες καθαριότητας αποκλειστικής απασχόλησης σε απορριμματοφόρο, 6 οδηγούς και 1 χειριστή μηχανικού σαρώθρου. Η υπηρεσία αναφέρει ότι “ο αριθμός των ατόμων προκύπτει, όχι από τις ανάγκες της υπηρεσίας οι οποίες είναι περισσότερες, αλλά από τις σχετικές διαθέσιμες πιστώσεις (επισημαίνουμε ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί καθόλου οι ανάγκες σε εργάτες για τον οδοκαθαρισμό).
Για τους εργαζόμενους με κάλυψη δαπάνης από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους:
Η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών ζητεί 3 ΔΕ κηπουρούς και 1 χειριστή μηχανήματος έργου ειδικότητας και γεωργικού ελκυστήρα.
Η Διεύθυνση Πρόνοιας ζητεί: 1 ΤΕ βρεφονηπιοκόμο και 1 ΥΕ καθαριστή, για τους δημοτικούς Παιδικούς Βρεφικούς Σταθμούς, για χρονική διάρκεια έως 11 μήνες, καθώς και 1 ΤΕ κοινωνικό λειτουργό.
Η Διεύθυνση Οικονομικών ζητεί: 3 άτομα ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού και 1 άτομο ΤΕ Οικονομικού - Λογιστικού.
Η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης ζητεί: 1 εργαζόμενο ΠΕ Πληροφορικής και 1 εργαζόμενο ΔΕ τεχνικό γραφίστα.