Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 16:53

Δήμος Καλαμάτας: Σύσκεψη για θέματα της Βέργας

Δήμος Καλαμάτας: Σύσκεψη για θέματα της Βέργας

 

Να κινηθούν οι διαδικασίες για την τροποποίηση της μελέτης στο έργο βελτίωσης της τοπικής οδού Ανω - Κάτω Βέργας, τη διάνοιξη στο άνω τμήμα, αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας, προχθές Πέμπτη.

Οπως επισημάνθηκε, την τροποποίηση επιθυμεί και το Συμβούλιο της Κοινότητας Βέργας, καθώς στη συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί κατά την εφαρμογή της μελέτης, ενώ υπήρξε ενημέρωση και για την υφιστάμενη κατάσταση.

Επίσης, έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία της πολεοδομικής μελέτης και για την πράξη εφαρμογής που ακολουθεί, για θέματα που αφορούν την αναθεώρηση του ΓΠΣ (αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες), για τον Παιδικό Σταθμό, καθώς και για διάφορα έργα, υδραυλικά και άλλα.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Βέργας κατέθεσε στον δήμαρχο σχετικό υπόμνημα, που περιλαμβάνει διάφορα ζητήματα της περιοχής.

Στη σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Θαν. Βασιλόπουλο συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Μπάκας, Ν. Μπασακίδης και Δ. Μαστραγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βέργας Γ. Κουρεντζής, τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Βέργας Ι. Καμπουγέρης, Π. Κότσης, Ε.Γ. Πανταζής, Ε.Ι. Πανταζής, Π. Χειλάς, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του δήμου και της ΔΕΥΑΚ.