Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 20:05

Άνοιξαν οι παιδικοί σταθμοί και ο βρεφονηπιακός στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Άνοιξαν οι παιδικοί σταθμοί και ο βρεφονηπιακός στο Δήμο Μεσσήνης

Άνοιξαν σήμερα μετά από αρκετό καιρό οι πόρτες του βρεφονηπιακού και των παιδικών σταθμών του Δήμου Μεσσήνης και υποδέχθηκαν “ευδιάθετα και χαρούμενα παιδάκια που ξαναντάμωσαν με τους φίλους τους”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι “για να επιστρέψουν τα παιδιά με ασφάλεια, ο Δήμος Μεσσήνης προέβη τις προηγούμενες μέρες, μέσω των υπηρεσιών του, σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των παιδικών σταθμών”.
Υπενθυμίζεται ακόμη ότι “για την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων ακολουθείται αυστηροποιημένο πρωτόκολλο για τους εκπαιδευτικούς, με υποχρεωτικό self test 2 φορές την εβδομάδα και χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου τους. Αντιθέτως, τα παιδιά προσέρχονται χωρίς μάσκα και τεστ, όπως προβλέπουν οι υπουργικές αποφάσεις”.
Χθες το πρωί τις δημοτικές δομές επισκέφθηκε και η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, όπου “διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία τους κατά την επιστροφή εκπαιδευτικών και παιδιών”.


NEWSLETTER