Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 07:54

Ράβε ξήλωνε στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας: Θα ρίξουν άσφαλτο και μετά θα σκάψουν για τον αγωγό! 

Γράφτηκε από την
Ράβε ξήλωνε στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας: Θα ρίξουν άσφαλτο και μετά  θα σκάψουν για τον αγωγό! 

Κανονικά θα προχωρήσει η Π.Ε. Μεσσηνίας το έργο ασφαλτόστρωσης στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, στο πλαίσιο της εργολαβίας για τη συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της ασφάλειας στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Καλαμάτα - Ασπρόχωμα - Μεσσήνη - Πύλος, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Οπως είναι γνωστό, έχουν ήδη εκτελεστεί οι εργασίες στο ρεύμα εισόδου, ενώ για αυτές στο ρεύμα εξόδου η Περιφερειακή Ενότητα ανέμενε -προκειμένου να μην ακυρωθεί επί της ουσίας το έργο- να της γνωστοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα της ΔΕΥΑ Καλαμάτας όσον αφορά τη διέλευση από τον δρόμο του νέου αγωγού ύδρευσης από το Πήδημα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ προς την Π.Ε. Μεσσηνίας ωστόσο, “η προμήθεια των σωλήνων του κεντρικού αγωγού (Φ800) δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από τον Νοέμβριο του 2021, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην εξέλιξη του έργου”.

Μετά την εξέλιξη αυτή και σε συνεννόηση και με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα -έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια όσων κινούνται στη Νέα Είσοδο, το οδόστρωμα της οποίας είναι επισφαλές ιδίως στη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών- η Π.Ε. Μεσσηνίας ενέκρινε τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου ασφαλτόστρωσης και στο ρεύμα εξόδου του δρόμου.


NEWSLETTER