Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 11:23

Εμβολιασμός και μέσα από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”

Γράφτηκε από την


Στον εμβολιασμό αναφέρθηκε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ύστερα από την παρουσίαση της τοιχογραφίας στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.


Σημείωσε ότι είναι σε συζητήσεις με το αρμόδιο υπουργείο ώστε να περάσει ο εμβολιασμός στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, σε συνεργασία με κατά τόπους ιατρικούς συλλόγους.
«Η πρωτοβουλία αυτή θα φέρει πιο καλά αποτελέσματα ακόμα και από τη δημιουργία ενός Mega εμβολιαστικού κέντρου» παρατήρησε. Ερωτηθείς για το αν πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους υπαλλήλους του δήμου, ξεκαθάρισε πως όσοι εξυπηρετούν κόσμο θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν.

 

 

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ

Ο δήμαρχος Καλαμάτας ερωτήθηκε επίσης για ποιο λόγο προκύπτουν συνεχώς φθορές στο Πάρκο των Σιδηροδρόμων, από τη στιγμή που έχει αναλάβει τη φύλαξή του εταιρεία security. Ο ίδιος επισήμανε πως το πάρκο βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ομάδες νέων παιδιών που βγάζουν μια επιθετικότητα, βανδαλίζοντας τα βαγόνια. «Προσωπικά έχω στείλει επιστολή προς την εταιρεία, ζητώντας να αυξηθούν οι περιπολίες και να εξεταστεί αν πρέπει να ενισχυθεί η φύλαξη» είπε, δηλώνοντας πως θα καλλωπιστούν κάποια βαγόνια ώστε να φιλοξενήσουν προσπάθειες θεατρικών σχημάτων.