Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 21:23

Απάντηση στην «Ερώτηση Νεγρεπόντη για λειψυδρία στη Μάνη»

Γράφτηκε από την
Απάντηση στην «Ερώτηση Νεγρεπόντη για λειψυδρία στη Μάνη»

 

Στην έγκριτη εφημερίδα σας την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 και στη σελίδα 10, υπήρξε δημοσίευμα με τίτλο «Ερώτηση Νεγρεπόντη για λειψυδρία στη Μάνη».

Ακόμα κ. διευθυντά ψάχνομαι να βρω πού πήγα... τα χρήματα που πήρα για την ύδρευση στη Μάνη και πού είναι οι ερωτήσεις οι αναπάντητες από μένα των τοπικών κοινοταρχών!!!

Πέραν όμως από την όποια αστεία πλευρά της απάντησής μου πιστεύω ότι, οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός με οποιαδήποτε ιδιότητα, όταν απευθύνεται δημόσια σε κάποιο πρόσωπο καλόν είναι, πριν γράψει οτιδήποτε να εξετάζει το θέμα και κυρίως να έχει υπόψη του ότι υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν και ήθος και αξιοπρέπεια και ηθική και αγωγή και δεν είναι... παλιάνθρωποι.

Τώρα αν η κ. Νεγρεπόντη κάνει λόγο για την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, αυτό είναι μια εργολαβία σε εξέλιξη, ο διαγωνισμός έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια». Είναι έργο στο «Φιλόδημος 1» και η πληρωμή του εργολάβου για κάθε τμήμα της εργασίας του γίνεται, αφού εγκριθούν τα παραστατικά του, μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και ο δήμος για το συγκεκριμένο έργο δεν έχει στα χέρια του ούτε ένα ευρώ.

Το έργο είναι κόστους 762.598,51 ευρώ.

 

Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης

Δημήτριος Γιαννημάρας


NEWSLETTER