Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 08:32

Δυτική Μάνη: Οι σύμβουλοι της “Νέας Πνοής” απαντούν στον Γιαννημάρα

Γράφτηκε από την

 

“Τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας τις οποίες επικαλείται ο δήμαρχος για να δικαιολογήσει τη στάση και τις επιλογές του, αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του” σχολιάζουν οι σύμβουλοι της παράταξής του, της “Νέας Πνοής” στο Δήμο Δυτικής Μάνης, ανταπαντώντας στο δήμαρχο Δημήτρη Γιαννημάρα.

Σε ανακοίνωσή τους οι σύμβουλοι Χρήστος Κισκήρας, Δημήτριος Χρηστέας και Γεώργιος Βαβαρούτσος (ο πρώτος είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ τους άλλους δύο τους απέπεμψε ο δήμαρχος από θέσεις αντιδήμαρχου) σημειώνουν:

“Αφού πρώτα ο ίδιος φρόντισε να μας παροπλίσει βάζοντας προσκόμματα στην άσκηση των καθηκόντων μας, δίνοντας εν λευκώ «εξουσιοδότηση» στον «εκλεκτό» του αντιδήμαρχο, τον οποίο η παράταξή μας «Νέα Πνοή» διέγραψε, επέλεξε, σαν έτοιμος από καιρό, με ποιους θα συμπορευτεί, αντί να κάνει την αυτοκριτική του. Στη συγκεχυμένη επιστολή-απάντησή του διαβάσαμε μόνο προσβολές, ειρωνείες, υπονοούμενα και σενάρια, δεν ακούσαμε επιχειρήματα. Αρχή άνδρα δείκνυσι, κ. δήμαρχε! Βεβαίως και οι πολίτες και η κοινωνία της Μάνης γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα…

Οσον αφορά τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας τις οποίες επικαλείται για να δικαιολογήσει τη στάση και τις επιλογές του, αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του. Οραμά μας και πυξίδα μας είναι να πάει ο τόπος μας μπροστά μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, βεντετισμούς και αναχρονιστικές νοοτροπίες που οπισθοδρομούν την πορεία του. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με βάση τη συνείδησή μας, τις αρχές της παράταξής μας και τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους”.