Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 13:40

Διαδικαστικά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Διαδικαστικά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Με μόλις πέντε θέματα, και αυτά καθαρά διαδικαστικά, συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη στις 8 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2021. Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Α’ και Β’ τριμήνου οικονομικού έτους 2021. Είσπραξη γραμματίων υπέρ της Κοινότητας Σελλά του Δήμου Τριφυλίας. Παράταση μισθώματος ακινήτου στην Κοινότητα Κοπανακίου της Δ.Ε. Αετού του Δήμου Τριφυλίας. Έγκριση δαπάνης πληρωμής προστίμου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Χορήγηση παράτασης χρόνου υποβολής των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών». Λήψη απόφασης επί αιτήματος σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων μισθωμάτων περιπτέρου από 29/4/2016 έως και 9/8/2017.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER