Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 21:02

Μεγαλόπολη: Μιχόπουλος κατά Χριστογιαννόπουλου για ζητήματα απολιγνιτοποίησης

Γράφτηκε από την
Μεγαλόπολη: Μιχόπουλος κατά Χριστογιαννόπουλου για ζητήματα απολιγνιτοποίησης

Σφοδρή επίθεση στο δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο για τους χειρισμούς του στα θέματα της απολιγνιτοποίησης και του εδαφικού σχεδίου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή” Κώστας Μιχόπουλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξής του.

Απαντώντας, ο δήμαρχος παρατήρησε “ουδέν σχόλιον στην κατάπτυστη ανακοίνωση” του κ. Μιχόπουλου και του συνέστησε “να κάνει έκπτωση στην χρήση των χυδαιολογημάτων του, γιατί τις επόμενες μέρες η δημοτική αρχή θα κάνει ανακοινώσεις για πολύ σπουδαία έργα”.
Ειδικότερα, ο Κ. Μιχόπουλος στην επίθεσή του ανέφερε: “Τα ξεπουλήσατε όλα κ. Χριστογιαννόπουλε. Δεν μπορείτε άλλο να κρύβεστε, κάθε μέρα που περνάει ο κόσμος της Μεγαλόπολης καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί παραμένετε ακόμα σε αυτή την θέση. Την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για επιστημονικό γραφείο συνεργατών, με εμπειρία σε προγράμματα ευρωπαϊκά και απολιγνιτοποίησης, την μετατρέψατε σε προσωπικό γραφείο ρουσφετιών και φωτογράφων για την προσωπική σας προβολή. Το νομικό γραφείο Μεταξά που εσείς μας το υποδείξατε και που το ακριβοπληρώσαμε για να αντικρούσει νομικά στα ευρωπαϊκά όργανα, το άδικο που επιχειρείτε σε βάρος του δήμου μας, δεν του δώσατε ποτέ εντολή να καταθέσει την προσφυγή. Είστε υπόλογος απέναντι στον κόσμο της Μεγαλόπολης και στο Δ.Σ. και πρέπει να κινηθούν εις βάρος σας, οι διαδικασίες για παράβαση καθήκοντος. Είναι πλέον ξεκάθαρο κ. Χριστογιαννόπουλε ότι τα έχετε όλα συμφωνήσει και ξεπουλήσει! από την πρώτη στιγμή και δύο χρόνια τώρα μας παραμυθιάζατε και μας χορτάσατε ψέματα, την όλη πορεία σας στα δημοτικά πράγματα του δήμου μας, δεν μας προκαλεί κανένα ερωτηματικό. Αντίθετα μας διαβεβαιώνει ότι κοιτάτε μόνο την διαπεραίωση των προσωπικών σας ζητημάτων. Γι’ αυτό και η παράταξη μας «Νέα Αρχή», δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας! Τα ξεπουλήσατε όλα! Είστε ανάξιος στη θέση του δημάρχου! Δυστυχώς για τον τόπο μας θα αποτελείτε μια θλιβερή παρένθεση!”.

Στην απάντησή του ο δήμαρχος Θαν. Χριστογιαννόπουλος παρατηρεί:
“Για την κατάπτυστη ανακοίνωσή του κυρίου Μιχόπουλου επί των γραφόμενων του ουδέν σχόλιον.
Να του πω μόνο ότι θα πρέπει να κάνει έκπτωση στην χρήση των χυδαιολογημάτων του, γιατί τις επόμενες μέρες η δημοτική αρχή θα κάνει ανακοινώσεις για πολύ σπουδαία έργα στον δήμο και θα χρειασθεί να έχει αφήσει σαν απόθεμα ένα μέρος από τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του, για να τους εκτοξεύσει τότε. Και να θυμάται ότι δήμαρχο οι πολίτες εκλέγουν κάθε 4 χρόνια. Μετά 2 χρόνια ας προσπαθήσει να κάνει πράξη τον διακαή του πόθο να εκλεγεί δήμαρχος. Πρέπει να έχει μάθει μέχρι τότε ότι πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι πολίτες του δήμου και οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε την απόφασή τους”.

 


NEWSLETTER