Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 14:31

Λειτουργία Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στον Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Οιχαλίας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο ΚΔΒΜ του δήμου μπορούν να δημιουργηθούν τα εξής τμήματα: α) Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος. β) Προληπτική ιατρική για την τρίτη ηλικία. γ) Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.). δ) Οικιακή μελισσοκομία. ε) Ασθένειες και τρόποι αντιμετώπισης στη γεωργία. στ) Λαογραφία του τόπου.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικοι ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται δια ζώσης απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού Covid-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, στα τηλ. 27243 60320, 27243 60322, 27243 60353, στο email: meligala@otenet.gr και στον ιστότοπο του Δήμου Οιχαλίας: oichalia.gov.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.