Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 19:11

Παραμένει Αρχηγός ΓΕΣ ο Φιλιατρινός αντιστράτηγος Χαρ. Λαλούσης - Τα συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Παραμένει Αρχηγός ΓΕΣ ο Φιλιατρινός αντιστράτηγος Χαρ. Λαλούσης - Τα συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Τριφυλίας

Την παράταση της θητείας του αντιστρατήγου (ΤΘ) Χαράλαμπου Λαλούση στη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ αποφάσισε χθες το ΚΥΣΕΑ.

Με αφορμή την παραμονή του Φιλιατρινού αντιστρατήγου ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του σημειώνοντας:

“Με απερίγραπτη συγκίνηση και τεράστια χαρά πληροφορήθηκα την παράταση, κατά ένα ακόμη έτος, της θητείας του συμπατριώτη μας, Αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου (ΤΘ) Χαράλαμπου Λαλούση.
Κάτι, που ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα ήθελα να εκφράσω στον Αρχηγό ΓΕΣ τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο τόσο σημαντικό και συνάμα δύσκολο έργο, που έχει επωμιστεί. Με τις αδιαμφισβήτητες διοικητικές και επιχειρησιακές του ικανότητες, τη μακρόχρονη εμπειρία του, τις γνώσεις του, τον επαγγελματισμό του, αλλά και το ήθος και την εξέχουσα προσωπικότητά του έχει αποδείξει ότι δικαίως και επάξια κατέχει τη θέση του επικεφαλής του Στρατού Ξηράς και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και σεβασμού όλων μας.
Θερμά συγχαρητήρια, αξιότιμε κ. Αρχηγέ. Άξιος και εις ανώτερα.
Διπλά υπερήφανος, ως δήμαρχος Τριφυλίας και ως Φιλιατρινός για τη σπουδαία πορεία σας!”.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER