Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 16:57

Συναντήσεις του δημάρχου Μεγαλόπολης με Πυροσβεστική και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την

Τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο επισκέφθηκε χθες ο νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρκαδίας, πύραρχος Κωνσταντίνος Γόντικας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης, αντιπύραρχος Χρήστος Μπουντούρης, και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Σιέμπος.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης ευχήθηκε στον νέο διοικητή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, δηλώνοντας παράλληλα ότι ο δήμος θα παραμείνει αρωγός σε κάθε ενέργεια της Πυροσβεστικής.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα σχεδιασμού και συνεργασίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Χθες επισκέφθηκε το δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρώην γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα. Στη συνάντηση συμμετείχαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας οι Χρήστος Στάικος, Θοδωρής Γεωργαντάς, Αθανάσιος Γιαννακόπουλο, και Νίκος Μάντης.
Ο δήμαρχος εξέθεσε λεπτομερώς τα προβλήματα που προέκυψαν στο δήμο από την παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων. Ενημέρωσε τον κ. Ρήγα για τους στόχους και τα έργα υποδομής που έχουν προταθεί από τον δήμο, για την ανάκαμψη της περιοχής, και ζήτησε τη βοήθειά του για την επίτευξη αυτού του σκοπού.