Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 08:17

Εκσυγχρονίστηκε η γεφυροπλάστιγγα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Εκσυγχρονίστηκε η γεφυροπλάστιγγα  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Εκσυγχρονίστηκε η γεφυροπλάστιγγα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, κοντά στο λιμάνι.

Το ζυγιστήριο της γεφυροπλάστιγγας λειτουργεί ηλεκτρονικά και διαθέτει πιστοποιητικό διακρίβωσης (Certificate of Calibration).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, η αναβάθμιση έγινε προκειμένου να καλύπτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Είναι η μοναδική που λειτουργεί στη Μεσσηνία με τέτοιο προηγμένο σύστημα σε έναν ιστορικό μνημειακό χώρο, τοπόσημο της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Καλαμάτας. Η θέση της είναι σε κομβικό σημείο, ώστε να εξυπηρετεί με ευκολία τα πάσης φύσεως οχήματα και φορτία που επιθυμούν γρήγορα ζύγιση ακριβείας χωρίς να χάνουν χρόνο. Λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το ζυγιστήριο, θα πρέπει να προμηθευτούν και να φορτίσουν στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (Μιαούλη 30) την ειδική επαναφορτιζόμενη ηλεκτρονική συσκευή, με την οποία πραγματοποιείται η ζύγιση.

Σύμφωνα με το Δ.Λ.Τ., το ελάχιστο της φόρτισης της ηλεκτρονικής συσκευής είναι 10 μονάδες και το μέγιστο είναι 200 μονάδες (1 ζύγιση=2 μονάδες από την ηλεκτρονική συσκευή).


NEWSLETTER