Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 22:32

Συνάντηση Λεβεντάκη με Κεδίκογλου

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου είχε χθες στην Αθήνα ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα μείζονος σημασίας, τα οποία αφορούν το δήμο και αποτελούν προτεραιότητες για την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αίτημα του δήμου για τη βελτίωση της βατότητας της αγροτικής οδού Μουριατάδας - Μεμί, ενός αγροτικού δρόμου, που όπως επισήμανε ο δήμαρχος «εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των κατοίκων των όμορων οικισμών και ειδικότερα την πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται η πλειοψηφία του πληθυσμού του δήμου μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».
«Επίσης συζητήθηκε και το θέμα που αφορά στην παραχώρηση των παλαιών σφαγείων Γαργαλιάνων, προκειμένου να αξιοποιηθούν από το Δήμο Τριφυλίας και να εγκατασταθεί εκεί ο Σκοπευτικός Όμιλος Γαργαλιάνων. Ο δε περιβάλλων χώρος αυτών να διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να αναδειχθεί και να αποτελέσει έναν σύγχρονο χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους δημότες μας. Προτεραιότητά μας ήταν, είναι και θα εξακολουθήσουν να είναι έργα τέτοια, τα οποία θα αποσκοπούν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Και δε θα σταματήσουμε στιγμή με τους συνεργάτες μου να εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να επιτύχουμε την πραγματοποίηση των στόχων μας. Για τα πιο απλά, έως και τα πιο δύσκολα, είμαστε εδώ» τόνισε καταλήγοντας ο κ. Λεβεντάκης.