Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 17:17

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Νέο κάλεσμα από Λεωνίδα Φιλιππόπουλο

Γράφτηκε από την
Δήμος Πύλου - Νέστορος: Νέο κάλεσμα από Λεωνίδα Φιλιππόπουλο

 

Πρόσκληση σε όλους τους δημότες απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Λεωνίδας Φιλιππόπουλος.

Αναφέρει ότι εγγυάται τη νέα εποχή στον δήμο και υπόσχεται πως θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για το καλό όλων των πόλεων και των χωριών, ενώ επικρίνει τους δημάρχους των τελευταίων τριών τετραετιών για εγκατάλειψη και μαρασμό του δήμου.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, επικρίνοντας αυτούς που βρίσκονται στο τιμόνι του καλλικρατικού δήμου, αναφέρει:

“Με φθαρμένα υλικά δεν θα υπάρξει ποτέ αλλαγή και αναγέννηση. Οι άνθρωποι που τρεις τετραετίες τώρα βρίσκονται στο τιμόνι του δήμου μας εναλλασσόμενοι σε πόστα και αρμοδιότητες είναι λογικό να ανησυχούν και να τρομοκρατούνται με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και της καθόδου μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι πολίτες του Δήμου Πύλου - Νέστορος είναι αποφασισμένοι πλέον να διαγράψουν τους σωτήρες του παρελθόντος, που προφανώς κινούμενοι και κλεισμένοι μέσα στο μικρόκοσμό τους, εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία, θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στον τόπο μας. Σας είδαμε, σας δοκιμάσαμε και κρίνουμε πλέον τα θαυμαστά σας έργα. Μία βόλτα από τη μια άκρη του δήμου μας έως την άλλη καταδεικνύει την εγκατάλειψη και το μαρασμό. Φτάνει πια”.

Για την υποψηφιότητά του ο Λ. Φιλιππόπουλος παρατηρεί:

“Η πρόσκλησή μου για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Πύλου - Νέστορος έχει αγκαλιαστεί από τους συνδημότες μου και η απάντηση θα δοθεί. Η εντιμότητα, η διαφάνεια, η γνώση, η αξιοκρατία και η προσπάθεια θα είναι το βασικό γνώρισμα στις κινήσεις μας. Για να βγάλουμε τον Δήμο Πύλου - Νέστορος στη νέα εποχή. Να μπορεί ο δήμαρχος να κοιτάζει με περηφάνια τους δημότες του. Με γνωρίζετε όλοι. Ξέρετε και την ιστορία της οικογένειάς μου. Σας εγγυώμαι και σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό όλων των πόλεων και των χωριών του δήμου μας. Δεν θα σας απογοητεύσω. Δεν θα μοιάσω, σας βεβαιώνω, σε κανέναν από όλους αυτούς που χρόνια τώρα σας υποκλέπτουν την ψήφο.

Η πρόσκληση μου αφορά όλους. Πάμε μαζί για έναν νέο Δήμο Πύλου - Νέστορος. Το παλιό το αφήνουμε πίσω. Έρχεται η νέα εποχή και δεν την σταματά τίποτα”.

 

 

 


NEWSLETTER