Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 16:58

Προς υλοποίηση η αναβάθμιση του γηπέδου του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Προς υλοποίηση η αναβάθμιση του γηπέδου του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το έργο αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης.

Σήμερα στην Αθήνα, υπεγράφη η σύμβαση του έργου μεταξύ του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” - και μεσσήνιου στην καταγωγή Θανάση Γιάνναρη, του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας και του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, παρουσία των υπηρεσιακών στελεχών της ΚτΥπ Α.Ε. Χαράλαμπου Μυγδάλη, γενικού διευθυντή Έργων και Θεόδωρου Κυριαζόπουλου γενικού διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού και ΣΔΙΤ.

Ο δήμαρχος είχε θέσει το πάγιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων στον κ. Γιάνναρη, το οποίο έτυχε θετικής ανταπόκρισης. Η δημοτική αρχή ολοκλήρωσε και υπέβαλλε άμεσα τις σχετικές μελέτες για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7 στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, η οποία προβλέπει την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα τρίτης γενιάς και φωτισμό. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχει προϋπολογισμό 335.000 ευρώ.

“Η δημοτική αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της, δημιουργεί τις υποδομές που θα στρέψουν και θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού θα δώσουμε επιπλέον ασφαλείς χώρους σε ακαδημίες ποδοσφαίρου για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους”, σημείωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης. Κι εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την υποστήριξη του αιτήματος, στον πρόεδρο της ΚτΥπ Τιμολέοντα Κατσίπο και στον διευθύνοντα σύμβουλο Θαν. Γιάνναρη για την πραγματοποίηση του έργου.


NEWSLETTER