Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 21:11

Απάντηση Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών σε Λεβεντάκη

Γράφτηκε από την
Απάντηση Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών σε Λεβεντάκη

 

Με φωτογραφικό υλικό απαντά το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών στο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη τονίζοντας πως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Αυτό σε σχέση με την απάντηση του δημάρχου σε όσα το Τ.Σ. του είχε καταλογίσει σε ανακοίνωσή του σχετικά με τα προβλήματα της πόλης.

Αναλυτικά στην απάντηση που υπογράφεται από την πλειοψηφία του Τ.Σ. Φιλιατρών τονίζεται: «Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Ας κρίνει ο καθένας μετά το φωτογραφικό υλικό ποιος ψεύδεται και ποιος όχι.

Σαν Τοπικό Συμβούλιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στους προέδρους των κοινοτήτων δεν υπάρχει αντιμισθία. Υπάρχουν έξοδα κίνησης και ουδεμία σχέση έχουν με αντιμισθία ούτε σε ύψος ούτε σε κάτι άλλο. Αν αυτό δεν το γνωρίζει η Δ.Α. κακώς, αλλιώς για άλλη μια φορά ψεύδεται και παραπληροφορεί τους πολίτες αποδεικνύοντας την ανεπάρκειά της. Τις προτροπές για παραιτήσεις ας τις περιορίσει είτε σε ειδικούς συμβούλους είτε σε αντιδημάρχους που η ίδια έχει ορίσει. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε.

Τέλος, προς τα δύο μέλη του Τοπικού Συμβουλίου που έτρεξαν να ενημερώσουν για τη διαφορετικότητα της θέσης τους. Τους ενημερώνουμε ότι το Τοπικό Συμβούλιο εκπροσωπείται εκ του νόμου από τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αυτός που υπογράφει κάθε έγγραφο του συμβουλίου. Ψεύδεσθε κύριοι, γιατί ενημερωθήκατε για το ΔΤ και σας έγινε γνωστό πως είναι απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και ως τέτοια θα ανέβει στα ΜΜΕ αφού υπάρχει πλειοψηφία (5-2).

ΥΓ1: Σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται μια πόρτα. Αν δεν είναι η είσοδος για τον Άδη μιας και πρόκειται για το νεκροταφείο, τότε προφανώς και έχουμε διαφορετική οπτική για τον σεβασμό στην πόλη των νεκρών.

ΥΓ2: Σίγουρα δεν είμαστε υποτακτικοί κανενός».


NEWSLETTER