Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 08:28

Λεβεντάκης για την κατάσταση των γεωτρήσεων υδροδότησης

Γράφτηκε από την
Λεβεντάκης για την κατάσταση των γεωτρήσεων υδροδότησης

 

Για αδιαφορία των αρμόδιων τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά τις γεωτρήσεις από τις οποίες υδροδοτείται η Κυπαρισσία κάνει λόγο ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος τονίζει ακόμη  ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες, για την αντικατάσταση των σωληνώσεων προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση.

Ο κ. Λεβεντάκης μάλιστα παραθέτει φωτογραφικό υλικό, από τη γεώτρηση «Χήναρη». 

 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Παραθέτω το κάτωθι φωτογραφικό υλικό, από τη γεώτρηση «Χήναρη», μία από εκείνες που υδροδοτούν την πόλη της Κυπαρισσίας.

Από το υλικό αυτό, αποδεικνύεται ξεκάθαρα η κατάσταση που επικρατούσε σε αυτήν, για πολλά χρόνια, λόγω της παντελούς αδιαφορίας και της έλλειψης ευαισθησίας, κάποιων.

Εκείνων, που όφειλαν να παρέχουν στους πολίτες το πολυτιμότερο αγαθό, όπως είναι το ασφαλές και καθαρό πόσιμο νερό.

Ρίζες δέντρων και σωλήνες υδροδότησης είχαν γίνει ένα και η όλη εικόνα της, εν λόγω, γεώτρησης ήταν τραγική.

Ήδη, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εργασίες, για την αντικατάσταση των σωληνώσεων, του αντλητικού συγκροτήματος και του ηλεκτρονικού πίνακα, της γεώτρησης αυτής.

Έχουμε προβεί στην αντικατάσταση εξοπλισμού σε δέκα, από τις συνολικά σαράντα περίπου γεωτρήσεις, που υδροδοτούν τον Δήμο μας και προσπαθούμε, με όσα μέσα και πόρους διαθέτουμε και για όλες τις υπόλοιπες.

Γι' αυτό, όπως σας επισήμανα και εχθές, η συνέπειά σας, σε ότι έχει να κάνει με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΤ, θα συμβάλλει στο να προχωρήσουν αυτά τα έργα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Γιατί δεν αποτελεί μόνο αναγκαιότητα, αλλά και προτεραιότητά μας, το να διασφαλίσουμε σε όλους τους δημότες μας το αυτονόητο, όπως είναι η επάρκεια και η υψηλή ποιότητα πόσιμου ύδατος”.


NEWSLETTER