Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 08:48

Καλαμάτα: Ανοίγει αύριο η Αναγνωσταρά (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Ανοίγει αύριο η Αναγνωσταρά (βίντεο)

Παραδίδεται αύριο προσωρινά στην κυκλοφορία το πολύπαθο τμήμα της οδού Αναγνωσταρά, μεταξύ Κολοκοτρώνη και 23ης Μαρτίου.

Οι εργασίες ανάπλασης στη γειτονική οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Καλαμάτας, συνεχίζονται.

Αναλυτικά, χθες τα έργα επισκέφθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης και μας ενημέρωσε ότι τις εργασίες με τσιμέντο και άσφαλτο, για να δοθεί στην κυκλοφορία η Αναγνωσταρά με ασφάλεια τις υλοποίησαν συνεργεία του δήμου. Οσον αφορά τη συνέχιση του έργου της ανάπλασης, παρατήρησε ότι ο δήμος θα μπει στη διαδικασία που προβλέπει για τα δημόσια έργα (έκπτωση εργολάβου), για να μη χαθούν τα χρήματα από το ΕΣΠΑ.

Στη γειτονική οδό Κολοκοτρώνη, οι εργασίες συνεχίζονται με εμπόδια, καθώς χθες το συνεργείο έσπασε και άλλον αγωγό νερού που ήταν ψηλά στο οδόστρωμα, ενώ αυτοκίνητα κατοίκων κι επαγγελματιών μπαίνουν στο εργοτάξιο.

Ο κ. Καραγιάννης συνέστησε υπομονή, έκανε λόγο για τις προσπάθειες εργολάβων να συνεχίσουν τα έργα παρά τις μεγάλες ανατιμήσεις και δήλωσε πως το έργο της Κολοκοτρώνη θα συνεχιστεί, για να φθάσει, όπως προβλέπεται μέχρι την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Γ.Σ.


NEWSLETTER