Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 21:42

Στοιχεία για “εντέλλεσθε» στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας ζητεί η “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία”

Γράφτηκε από τον

 

Στοιχεία για πληρωμές με «εντέλλεσθε», με διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις ζητεί από τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας η δημοτική παράταξη “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” σε σχετικό αίτημα των δημοτικών συμβούλων Δημήτρη Δριμή και Γιάννη Παρασκευόπουλου προς το Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών της Επιχείρησης, το οποίο κοινοποιείται προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Σε αυτό χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε:

α) Πόσα και ποια τιμολόγια έχουν πληρωθεί με εντολές (εντέλλεσθε) αναπληρώτριας διευθύντριας, προέδρου ή και Διοικητικού Συμβουλίου από 1η Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και σήμερα. Ποιος ο αριθμός του κάθε χρηματικού εντάλματος και η αιτιολογία πληρωμής του. Ποιο το οικονομικό ύψος του καθενός και ποιο το συνολικό ποσό πληρωμών.

β) Πόσα και ποια χρηματικά εντάλματα έχουν πληρωθεί με διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις, χωρίς να διαθέτουν τα προβλεπόμενα παραστατικά (αποφάσεις ανάθεσης από τα αρμόδια όργανα, συμφωνητικά, παραλαβές κ.ά.) από τη σύσταση της ΔΕΥΑΤ (ΦΕΚ Β’/3554/30-12-2014) μέχρι σήμερα. Ποια έργα, υπηρεσίες και προμήθειες αφορούν. Ποιο το επιμέρους και ποιο το συνολικό ύψος πληρωμών των παραπάνω.

γ) Τα ίδια με τα παραπάνω (σημείο β) για τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης Κυπαρισσίας (ΔΕΥΑΚΥ) από 1/1/2011 μέχρι τη σύσταση της ΔΕΥΑΤ».

Κ.Μπ.