Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 08:30

Καλαμάτα: Πλήθος κόσμου στην έναρξη της έκθεσης “Αρτος - Οίνος - Ελαιον”

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Πλήθος κόσμου στην έναρξη της έκθεσης “Αρτος - Οίνος - Ελαιον”

Τα εγκαίνια της 9ης έκθεσης αγροτικών προϊόντων “Αρτος - Οίνος - Ελαιον” με τιμώμενο προϊόν το σύκο, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος της Συκικής Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ο αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που εγκαινίασε την έκθεση, ενώ τις ευχές του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου μετέφερε ο ιερέας Αθανάσιος Σιψάς, που τέλεσε τον αγιασμό.

Στους χαιρετισμούς τονίστηκαν η εξέλιξη της έκθεσης που έχει γίνει θεσμός, η αξία των ποιοτικών προϊόντων της Μεσσηνίας που τυποποιούνται κι εξάγονται, η σημασία της στήριξης του πρωτογενή τομέα, η δυναμική του δήμου με τη συμμετοχή του στις 100 κλιματικά ουδέτερες κι έξυπνες πόλεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και η στήριξη του σύκου στην κοινωνία και την οικονομία του νομού.

Η έκθεση “Αρτος - Οίνος - Ελαιον” με 33 περίπτερα εταιρειών με αγροτικά προϊόντα, που θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, είναι ανοιχτή από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.


NEWSLETTER