Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:40

Το Θανάση Βασιλόπουλο τίμησε η ΓΣΕΒΕΕ

Γράφτηκε από την

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο τίμησε η ΓΣΕΒΕΕ για την προσφορά και τη δράση του στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον δήμαρχο σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, το περασμένο Σάββατο.

Παράλληλα, ο κ. Βασιλόπουλος, παρά το νεαρό της ηλικίας του προς έκπληξη αυτών που γνωρίζουν την παράδοση της Συνομοσπονδίας, ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Δ.Σ. της.

Συγκινημένος ο δήμαρχος Καλαμάτας για την τιμή που του επιφύλαξε η ΓΕΣΕΒΕΕ, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τα θετικά που προσέλαβε κατά τη θητεία του στον συνδικαλισμό και ιδιαίτερα στη Συνομοσπονδία, αναφέροντας: “Για εμένα η ΓΣΕΒΕΕ ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο. Στη ΓΣΕΒΕΕ βλέπεις όλη την κοινωνία, όλους τους φορείς, όλους τους κλάδους, όλα τα προβλήματα, όλες τις προοπτικές. Βλέπεις την πραγματική οικονομία, αυτή που αγωνίζεται, αυτή που αγωνιά, αυτή που δίνει μάχες, αλλά και αυτή που προοδεύει”.

Στην εκδήλωση που είχε θέμα “Μικρή επιχείρηση: Το αποτύπωμά της στην ανάπτυξη της οικονομίας”, πραγματοποιήθηκε συζήτηση - στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ρολό που διαδραματίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και στις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης καίριων προβλημάτων που δυσκολεύουν την ανάπτυξη τους, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την επιβίωση τους.