Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 10:32

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Πυρά αντιπολίτευσης για την άσκηση σεισμού

Γράφτηκε από τον
Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Πυρά αντιπολίτευσης για την άσκηση σεισμού

 

Πυρά για την άσκηση σεισμού που ταλαιπώρησε τον κόσμο και νέκρωσε την πόλη, την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Καλαμάτας, εξαπέλυσαν κατά της δημοτικής αρχής, οι παρατάξεις της μειοψηφίας, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Την ευθύνη ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ενημερώνοντας, όμως, ότι είχε τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για την ταλαιπωρία του κόσμου.

“Είναι άσκηση, δεν είναι σόου, όπως το μετέτρεψε η δημοτική αρχή”, τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Σταματόπουλος.

Απαντώντας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάν. Ζαφειρόπουλος ανέφερε ότι “ο χρόνος και ο τόπος έχουν επιλεγεί από μένα σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου”. Υποστήριξε, μάλιστα, πως “μετά από 32 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας στην Αστυνομία νομίζω ότι μπορώ να κάνω μια τέτοια άσκηση” και πληροφόρησε ότι έχει φοιτήσει σε ΠΣΕΑ εθνικής άμυνας και έχει μετάσχει σε πολλές ασκήσεις.

“Αν δεν ήταν επιτυχής και αδιάφορη η άσκηση, δεν θα είχαμε ερωτήσεις”, ισχυρίστηκε ο αντιδήμαρχος.

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε πως “δεν ήταν αδιάφορη η άσκηση, έπρεπε να γίνει σε πραγματικούς χρόνους” και δήλωσε: “Λυπάμαι που ταλαιπωρήσαμε τον κόσμο”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER