Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 17:22

Πέντε υποψήφιους κοινοτικούς σύμβουλους ανακοίνωσε ο Βασιλόπουλος

Πέντε υποψήφιους κοινοτικούς σύμβουλους ανακοίνωσε ο Βασιλόπουλος

Πέντε υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους σε Αλαγονία, Μικρομάνη και Αρι ανακοίνωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Κοινότητας Αλαγονίας Γιώργο Καζάκο

Επίσης τους υποψηφίους στην Κοινότητα Μικρομάνης Μαργαρίτα Πολυδούρη και Σάββα Πραστέλλα.

Στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται ότι “οι παρουσιάσεις υποψηφίων της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» συνεχίζονται, καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι συνδημότες μας ενώνουν δυνάμεις μαζί μας. Άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο μας, που μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, ιδέες και όραμα, συνεχίζουμε δυναμικά και τολμηρά να πορευόμαστε όλοι μαζί στο μέλλον”.

Στη Κοινότητα Αρι

Δύο υποψηφίους συμβούλους, δημοτικό και κοινοτικό από τον Αρι, ανακοίνωσε ο συνδυασμός του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου “Δημιουργική Πρωτοβουλία”.

Πρόκειται για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο στη Δ.Ε. Άριος Ελένη Σταθουλοπούλου και τον υποψήφιο σύμβουλο στην κοινότητα Νίκο Αθανασόπουλο (βλ. κεντρική φωτογραφία).

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος ανέφερε: “Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι εκφράζουν τη στήριξή τους στην προσπάθειά μας και δεσμεύομαι ότι με την ίδια ένταση, πάθος και αγάπη θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πρόοδο του δήμου και των δημοτών μας”.