Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 15:00

Τσώνης με αφορμή τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Μεσσήνης: “Τεράστιο πρόβλημα ανασφάλειας στη Μεσσήνη”

Γράφτηκε από την

Τσώνης με αφορμή τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Μεσσήνης: “Τεράστιο πρόβλημα ανασφάλειας στη Μεσσήνη”

«Η θρασύτατη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Μεσσήνης, ο βίαιος και ανενόχλητος τρόπος που έδρασαν οι ληστές, καθώς και η ώρα, δυστυχώς αναδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα της ανασφάλειας που η δημοτική αρχή έταξε να επιλύσει αλλά δεν το άγγιξε καν στο στάδιο της διαβούλευσης».

Αυτό τονίζει με ανακοίνωση της η Αδέσμευτη Κίνηση Αναδημιουργίας του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Τσώνη και στη συνέχεια αναφέρει: «Τόσο οι επισκέψεις στο αρμόδιο υπουργείο όσο και οι δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου δεν επούλωσαν το τραύμα της ανασφάλειας που «αιμορραγεί» πάνω από τον ιστό της πόλης και έχει “καλλιεργήσει” τον τρόμο στους συμπολίτες μας. Αρκεί να θυμηθούμε τις δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος της Μεσσήνη: “Η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας θα ξεκινά από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης και θα φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό του δήμου μας. Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι λύσεις θα δοθούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και κυρίως μέσα από τη συνεχή, συστηματική και καθημερινή παρακολούθηση της δημοτικής αρχής”.

Και να τις συγκρίνουμε με το αποτέλεσμα της θητείας του για να γίνει κατανοητό πως η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει δικαιολογίες για την μεγάλη αποτυχία της στο ζήτημα της ασφάλειας. Τα λόγια μένουν, τα έργα φαίνονται, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Στην πόλη επικρατεί η παραβατικότητα, το αίσθημα της ανασφάλειας έχει εδραιωθεί και η δημοτική αρχή με ενορχηστρωτή της όπερας του ψεύδους τον ίδιο τον δήμαρχο δεν ασχολείται για την αντιμετώπιση της σκληρής αλήθειας για το θέμα της ανασφάλειας που άπλωσε βαθιές ρίζες στην πόλη μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια».