Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 18:35

Διαλύθηκε η εργολαβία για κερκίδα στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας

Διαλύθηκε η εργολαβία για κερκίδα στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας

 

Διαλύθηκε η εργολαβία του δήμου και η μεταλλική κερκίδα θεατών που προβλεπόταν στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (Σφαγείων) Καλαμάτας, δεν έγινε.

Αυτό γνωστοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης, για το έργο κατασκευής αποδυτηρίων και διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο Παλιάμπελα, καθώς και προμήθειας και τοποθέτησης μεταλλικής κερκίδας θεατών στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Την απόφαση διάλυσης της εργολαβίας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, διάβασε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δημήτρης Πολίτης και ο σύμβουλος της μειοψηφίας Βασίλης Τζαμουράνης επέκρινε τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι “4 χρόνια, δώσαμε - πήραμε και η κερκίδα δεν έγινε. Μία δεν είχαμε τον χώρο, την άλλη δεν είχαμε μελέτη, μετά ο κορονοϊός. Πότε θα γίνει η κερκίδα; Ηταν δύσκολο να βρεθεί μια κερκίδα;”

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης απάντησε ότι κανένας δεν υπέγραφε για την αρχική μελέτη της κερκίδας και πως στη μελέτη που έκανε ο εργολάβος, ήταν μεγάλο το κόστος της κερκίδας. Δήλωσε, μάλιστα, ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρει τα χρήματα που απαιτούνται και θα φτιάξει την κερκίδα.

Στην κριτική του συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δημήτρη Οικονομάκου πως ό,τι ήταν στην εργολαβία να γίνει για την ομάδα της Καλαμάτας, έγινε γρήγορα, ενώ οι άλλες παρεμβάσεις προχώρησαν με ρυθμό χελώνας, ο κ. Καραγιάννης απάντησε πως δεν έγινε και ό,τι προβλεπόταν στα Παλιάμπελα.

Γ.Σ.