Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:33

Επισκέψεις Βασιλόπουλου σε τυποποιητικές μονάδες της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επισκέψεις Βασιλόπουλου σε τυποποιητικές μονάδες της Καλαμάτας

 

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και παραγωγικές - τυποποιητικές μονάδες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος - επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό, ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφθηκε την ποτοποιία Καλλικούνη, τη Συκική, τον αγροτικό συνεταιρισμό “Ένωση Μεσσηνίας”, την Agrexpo, την Agrovim, τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παπαδημητρίου, την εταιρεία “Ζυγούρης Αμαξώματα”, το Express ΚΤΕΟ και την επιχείρηση ειδών υγιεινής Νίκας Α.Ε. Επίσης, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Ο κ. Βασιλόπουλος, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων και παρουσίασε πτυχές του προγράμματος της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”, με στόχο την στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και εν γένει της ανάπτυξης του δήμου, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα Σάββατο, οι επισκέψεις του δημάρχου θα συνεχιστούν στην Αγορά, το Ιστορικό Κέντρο, το εμπορικό κέντρο και σε γειτονιές της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί στη λαϊκή αγορά και θα συνεχίσει σε Ιστορικό Κέντρο, πλατεία 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, κεντρική πλατεία και Αναγνωσταρά.

Το απόγευμα από τις 6, θα επισκεφθεί Μπουρνιά, οδό Πλαστήρα, επαγγελματίες στη μαρίνα κι επαγγελματίες  της Ναυαρίνου.


NEWSLETTER