Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 20:06

Απάντηση Σταθόπουλου σε Δημητρακόπουλο

Γράφτηκε από την
Απάντηση Σταθόπουλου σε Δημητρακόπουλο

 

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Αδαμόπουλου “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας” Σωτήρης Αρ. Σταθόπουλος απαντά στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κώστα Δημητρακόπουλο, που είχε σημειώσει ότι “ένα ερώτημα πλανάται στους δημότες του δήμου μας, ποιος είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας, ο κ. Αδαμόπουλος ή ο κ. Σταθόπουλος;”.

Ο Κ. Δημητρακόπουλος είχε απαντήσει, αναφερόμενος και στο συγκεκριμένο ερώτημα, στην ανακοίνωση του συνδυασμού του Γ. Αδαμόπουλου για τις απευθείας αναθέσεις έργων της δημοτικής αρχής.

Ο Σωτ. Σταθόπουλος καλεί τον Κ. Δημητρακόπουλος σε δημόσια τηλεοπτική πολιτική αντιπαράθεση και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Κύριε Δημητρακόπουλε, κάνατε αγαπημένη σας συνήθεια τον τελευταίο χρόνο να αναφέρεστε στο όνομά μου με διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο δικό σας και δε σας απάντησα γιατί θεωρώ διαφήμιση να με κατηγορείτε.

Τις τελευταίες μέρες όμως εμπλέξατε απρεπώς το όνομα του υποψηφίου δημάρχου κ. Αδαμόπουλου, οπότε και σας πρέπει η απάντησή μου: Κύριε Δημητρακόπουλε, κρίνετε εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Η παράταξή μας έχει επικεφαλής και στελέχη. Ο επικεφαλής χαράζει τη στρατηγική και δίνει οδηγίες για τις δικές μας ενέργειες. Κανείς από εμάς δε διανοείται να πει στον επικεφαλής μας «μη μιλάς εσύ», όπως κάνετε οι αντιβασιλείς στην κυρία δήμαρχο εντός Δημοτικού Συμβουλίου. Κανείς από εμάς δε διανοείται να αναπληρώσει τον κ. Αδαμόπουλο παρουσία του, όπως κάνετε εσείς κατ’ επανάληψη.

Εξάλλου ο κ. Αδαμόπουλος γνωρίζει τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλύτερα από όλους εμάς. Κάτι που δεν ισχύει στη δική σας περίπτωση.

Ο κ. Αδαμόπουλος δεν είναι διακοσμητικός. Είναι ο άνθρωπος που κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. Ο άνθρωπος που έφτιαξε το καλύτερο ψηφοδέλτιο στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τόπο μας. Είναι ο άνθρωπος που ενεργοποίησε αδιάφορους με τα κοινά ανθρώπους και τους παρέταξε στην πρώτη γραμμή να ασχολούνται (και) με λόγου σας.

Σχετικά με το όνομά μου που τόσο σας ενοχλεί, σας δηλώνω ότι είμαι υπερήφανος για την πορεία του πατέρα μου για έναν και μόνο λόγο: Ως εκλεγμένος σε διάφορες θέσεις, διαχειρίστηκε δημόσιο και ξένο χρήμα για 40 χρόνια. Το 2019 που τελείωσε η πολιτική του σταδιοδρομία, εξήλθε αυτής στην ίδια οικονομική κατάσταση που είχε το 1978, όταν ξεκίνησε. Όποιος μπορεί να επιδείξει κάτι αντίστοιχο, ας συνεχίσει την κριτική. Από τους υπόλοιπους απαιτώ σιωπή.

Επί της ουσίας τώρα, εντός της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, προσκλήθηκε η κ. Γεωργακοπούλου από τον κ. Αδαμόπουλο σε δημόσια τηλεοπτική πολιτική αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης και προς το παρόν συνεχίζει να την αποφεύγει.

Προς ενημέρωση λοιπόν των δημοτών και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας καλώ να κάνουμε την αντιπαράθεση αυτή οι δυο μας. Θα έχετε την ευκαιρία εσείς, ένας έμπειρος γνώστης των θεμάτων να αντιπαρατεθείτε με έναν πρωτάρη «μαθητευόμενο μάγο». Αυτή την πρόταση κάνω έχοντας την προτροπή και προφανώς την άδεια από τον κ. Αδαμόπουλο. Εσείς δε νομίζω ότι χρειάζεται να ζητήσετε άδεια”.


NEWSLETTER