Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 20:18

Αποφάσεις για προαγωγές και προσθήκες ειδικοτήτων σε σχολεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Αποφάσεις για προαγωγές και προσθήκες ειδικοτήτων σε σχολεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

 

Για προαγωγές και υποβιβασμούς σε δημοτικά σχολεία της πόλης, καθώς και για προσθήκες νέων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ, για την επόμενη σχολική χρονιά 2024 - 2025, γνωμοδότησε θετικά το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στην τελευταία του συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα.

Ειδικότερα, συμφώνησε με τις προτάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας για: α) Τις προαγωγές. Για το 22ο Δημοτικό από 10θέσιο σε 12θέσιο. Για το 17ο Δημοτικό από 5θέσιο σε 6θέσιο. β) Τους υποβιβασμούς:  Για το 6ο Δημοτικό από 11θέσιο σε 9θέσιο και το 13ο Δημοτικό από 12θέσιο σε 10θέσιο.

Ακόμα, γνωμοδότησε θετικά για: α)  Την προσθήκη της ειδικότητας “Βοηθός Φυσικοθεραπευτή”, στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, στη Γ’ τάξη και στον Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας. β) Την προσθήκη της ειδικότητας “Γραφικών Τεχνών”, στο 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, στη Γ΄ τάξη και στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών. γ)  Την προσθήκη της ειδικότητας “Κομμωτικής Τέχνης”, στο 4ο ΕΠΑΛ,  στη Γ’ τάξη και στον Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας. δ) Την προσθήκη της ειδικότητας “Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού”, στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλαμάτας, στη Γ’ τάξη και στον Τομέα Μηχανολογίας. ε)  Την προσθήκη της ειδικότητας “Βοηθός Νοσηλευτή”, στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλαμάτας, στη Γ΄ τάξη και στον Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας.