Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:24

Σε εκκρεμότητα παραμένει η παράδοση της Μαρίνας - Δεν έχει περάσει ακόμα στο Δήμο Καλαμάτας

Σε εκκρεμότητα παραμένει η παράδοση της Μαρίνας - Δεν έχει περάσει ακόμα στο Δήμο Καλαμάτας

 

Σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα, η παράδοση της μαρίνας Καλαμάτας στο δήμο, από τον ιδιώτη ανάδοχό της, την εταιρεία που την εκμεταλλευόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και αν δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο δήμος θα προχωρήσει σε εξώδικο, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση - παρέμβαση του συμβούλου της μειοψηφίας Βασίλη Κανάκη.

Ο δήμαρχος παρατήρησε ότι η παράδοση της μαρίνας έπρεπε να έχει γίνει έως το τέλος του περασμένου Νοεμβρίου, αλλά δεν έγινε, δεν παραδόθηκε και πλέον οι δικηγόροι του δήμου και του αναδόχου βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε ο ανάδοχος να παραχωρήσει συμβάσεις και χρήματα του 2023, εκτός από αυτά για τη μισθοδοσία του προσωπικού.

“Αν δεν έχουμε αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πάμε σε εξώδικο”, εξήγησε ο δήμαρχος. Και νωρίτερα υπενθύμισε ότι είχε ακυρωθεί η απόφαση για την παράταση μίσθωσης της μαρίνας και πως η διαπιστωτική πράξη που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2022, κοινοποιήθηκε στον δήμο τον Μάρτιο του 2023.

Γ.Σ.