Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 15:20

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Αμισθος ειδικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Κ. Μιχαήλ

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Αμισθος ειδικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Κ. Μιχαήλ

 

Αμισθο ειδικό του σύμβουλο όρισε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, τον τέως αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κ. Μιχαήλ.

Οπως επισημαίνεται στην απόφαση, ο δήμαρχος “αποφασίζει - αναθέτει στον κ. Μιχαήλ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών τοπικός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος και από 21/09/2022 έως 31/12/2023 άμισθος Aντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος”, καθήκοντα ειδικού του συμβούλου, “με σκοπό την επικουρία του δημάρχου και την

παροχή συμβουλευτικού έργου σε θέματα αγροτικής οδοποιίας, ύδρευσης και αποχέτευσης για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών του δήμου”.

Διευκρινίζεται ότι “ο ως άνω άμισθος ειδικός σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του δημάρχου στον οποίο και υποχρεούται να λογοδοτεί, συνεργάζεται όπου απαιτείται με τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και

τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και οργανικές μονάδες του δήμου και δεν θα ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής”.