Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 13:15

Τρεις νέοι σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Τρεις νέοι σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Τρεις νέοι σύμβουλοι μετείχαν για πρώτη φορά σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για: α) Τον σύμβουλο της πλειοψηφίας Γιάννη Αναζίκο, από τη Δημοτική Ενότητα Θουρίας, που κέρδισε την ένσταση στο Εκλογοδικείο και πήρε τη θέση του Βασίλη Λυγίζου. Μάλιστα, ο Γ. Αναζίκος ορίστηκε αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και κοινοτήτων στη θέση του προκατόχου του συμβούλου. β) Τους συμβούλους Ουρανία Κότση και Δημήτρη Λυμπερόπουλο, από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Θ. Χειλά “Νέα Δυναμική” οι οποίοι ως πρώτοι επιλαχόντες πήραν τις θέσεις του επικεφαλής και του Βασίλη Χειλά, που εξέπεσαν από το Δ.Σ., γιατί δεν προσήλθαν να ορκιστούν.

Μάλιστα, ο Δ. Λυμπερόπουλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιο Ηλιόπουλο που διαβάστηκε στη συνεδρίαση, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Η Ουρ. Κότση θα είναι επικεφαλής της “Νέας Δυναμικής”, όπως ενημέρωσαν το Σώμα με κοινή επιστολή της με την άλλη σύμβουλο του συνδυασμού Κατερίνα Καμπουγέρη, γραμματέα του Δ.Σ.