Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 17:11

Ο Δήμος Καλαμάτας σε διεθνή καμπάνια καθαρισμού

 

 

Στη διεθνή εθελοντική καμπάνια καθαρισμού “Let’s do it - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, συμμετέχει ο Δήμος Καλαμάτας.

Φέτος το κάλεσμα αφορά σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας, ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Ο Δήμος Καλαμάτας απευθύνει κάλεσμα σε όλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, καθαρίζοντας και φροντίζοντας τον δήμο μας, δηλώνοντας συμμετοχή είτε στον δήμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση a.stamatel@kalamata.gr ή τηλεφωνικά στο 27213 60846 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε απ’ ευθείας στο https://www.letsdoitgreece.org.

Μέχρι και σήμερα έχουν οριστεί ως σημεία δράσης το μονοπάτι Άνω Βέργα - Κάτω Βέργα, το αλσύλλιο Αλμυρού, η Ανατολική Παραλία στην περιοχή της Ανάστασης και του ΝΟΚ, το πάρκο στο φράγμα Παμίσου στην κοινότητα του Άρι, η πλατεία, το σχολείο και τους γύρω δρόμους στην Κοινότητα Σπερχογείας κι έπεται συνέχεια.