Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 15:06

Ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo”

 

Στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo” στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, συμμετέχει ο Δήμος Μεσσήνης με δικό του περίπτερο.

Στόχος του μέσα από την έκθεση αυτή να παρουσιάσει και να γνωρίσει στους επισκέπτες τα εξαίρετης ποιότητας τοπικά προϊόντα και να προβάλει τις ομορφιές του τόπου ως τουριστικό προορισμό 4 εποχών με ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα και φυσικές ομορφιές. Εξάλλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Μεσσήνης επενδύει στην εξωστρέφεια και συμμετέχει σε δράσεις που στόχο έχουν να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία και να επικοινωνήσουν περαιτέρω αλληλοσυμπληρούμενες επιχειρηματικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και ακολούθως υποδέχθηκε στο περίπτερο του Δήμου Μεσσήνης την υφυπουργό Ανάπτυξης Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, τον γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης

και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, τον βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, τους αντιπεριφερειάρχες Στάθη Αναστασόπουλο και Ανδρέα Τσουκαλά, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργο Πετρόπουλο και πλήθος επισκεπτών.

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.