Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 16:00

Παρεμβάσεις στη Μαραθόλακκα

Παρεμβάσεις στη Μαραθόλακκα

“Πάντα χρειάζονται τα έργα, για να κάνουμε ζώνες να προστατεύσουμε την περιοχή”, επεσήμανε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος, χθες στη Δημοτική Επιτροπή, για τον χώρο της Μαραθόλακκας Ταϋγέτου.

Στον χώρο όπου γινόταν για χρόνια η προσωρινή επεξεργασία απορριμμάτων του δήμου και έχουν εγκαταλειφθεί χιλιάδες δέματα επεξεργασμένων απορριμμάτων, τα οποία βρίσκονται σε κακή κατάσταση.
Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι “υπάρχουν χιλιάδες δέματα που σκίζονται από τα αγριογούρουνα” κι ενημέρωσε πως “έχουμε βάλει έναν άνθρωπο που φροντίζει και φυλάει τον χώρο”, έκανε λόγο για πυροφύλακες και πρόσθεσε ότι “μεταφέραμε χώματα και νερό, επισκευάσαμε δεξαμενές”.
Για την πρόταση τροποποίησης του προϋπολογισμού που ψηφίστηκε χθες στη Δημοτική Επιτροπή από τη δημοτική αρχή και προέβλεπε την αφαίρεση 50.000 ευρώ για παρεμβάσεις στη Μαραθόλακκα, για να πάνε σε άλλες παρεμβάσεις, παρότι επανέλαβε ότι χρειάζονται έργα στην περιοχή, ανέφερε πως “προφανώς έκρινε ότι δεν χρειάζονται άλλα έργα εκεί, γι’ αυτό αφαίρεσε 50.000 ευρώ”.

Γ.Σ.

(Φωτογραφία αρχείου)