Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 08:59

Προχωρά το έργο αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου Κυπαρισσίας

Προχωρά το έργο αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου Κυπαρισσίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αστικής αναβάθμισης της περιοχής ΠΕ3 στο παραλιακό μέτωπο της Κυπαρισσίας, ένα από τα πιο σημαντικά έργα για το Δήμο Τριφυλίας, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Αναλυτικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Ένα από τα πιο σημαντικά έργα για τον Δήμο Τριφυλίας και ζητούμενο πολλών ετών για τους κατοίκους της πόλης της Κυπαρισσίας, προχωρά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τη χρονική αυτή περίοδο. Πρόκειται για το έργο που αφορά στην «Αστική αναβάθμιση περιοχής ΠΕ3 Κυπαρισσίας» (παραλιακό κομμάτι) και συνεχίζονται με εντατικότατους ρυθμούς οι εργασίες διαμόρφωσης των οικοδομικών τετραγώνων, των δρόμων και των πεζοδρομίων αυτού. Η εξεύρεση οικονομικών πόρων (συμπληρωματική χρηματοδότηση) για την πραγματοποίηση και των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου της περιοχής αυτής είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου να έχει επιτευχθεί, αισθητικά και λειτουργικά, η αναβάθμιση του αστικού τοπίου στην περιοχή και να της έχει δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει νέα ταυτότητα και νέες προοπτικές.

Και συνεχίζουμε... Την προσπάθεια αναβάθμισης του Δήμου Τριφυλίας με έργα υποδομών και άλλα, που αποτελούν προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και μέσα από αυτά επιζητούμε την ανάπτυξη του τόπου μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών».

 

Κ.Μπ.