Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 20:20

Δήμος Καλαμάτας: Απονομή τιμητικής διάκρισης στον Σταύρο Ξαρχάκο

Δήμος Καλαμάτας: Απονομή τιμητικής διάκρισης στον Σταύρο Ξαρχάκο

Την απονομή τιμητικής διάκρισης στον σπουδαίο μουσικό Σταύρο Ξαρχάκο, πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας μεθαύριο Τετάρτη, στις 8 το βράδυ.

Ο δήμος έχει προγραμματίσει τα επίσημα εγκαίνια του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας στις 27 Σεπτεμβρίου, να γιορταστούν με συναυλία του Στ. Ξαρχάκου με την ορχήστρα του.
Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. Καλαμάτας, μεταξύ άλλων θεμάτων, αναμένεται να ασχοληθεί με: Τη συγκρότηση επιτροπής εισήγησης απονομής τιμητικών διακρίσεων. Την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. της ”Φάρις”. Το πρακτικό της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου, σχολικού έτους 2024 - 2025. Τη χρονική επέκταση της σύμβασης για την “Παροχή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών 2023”. Την τροποποίηση - διόρθωση της υπ’ αριθμ. 112/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας περί παραχώρησης εκμετάλλευσης διαφημιστικών χώρων σε στέγαστρα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών μέσω διενέργειας δημοπρασίας. Τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της Κοινότητας Σπερχογείας και του Αγροτικού Ιατρείου. Την αναγκαιότητα μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση βρεφονηπιακού – παιδικού σταθμού στην Δημοτική Ενότητα Αρφαρών. Την έγκριση της υπ’ αριθμ. 136/2024 απόφασης του Δ.Σ. της “Φάρις”, η οποία αφορά στην τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης και του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων της επιχείρησης το 2024.