Πρόκειται για σημαντικά τμήματα, ιδιαίτερα αυτό της Βασιλ. Σοφίας, στο κυκλοφοριακό του κέντρου της πόλης, στην κίνηση των οχημάτων από τη Φαρών προς την Αριστομένους και τη Νέδοντος.
Τα συνεργεία του αναδόχου του έργου της ανάπλασης οδών στο κέντρο της πόλης, που δουλεύουν και το Σάββατο, κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 9 Αυγούστου, που θα σταματήσουν για δύο εβδομάδες για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, να έχουν τελειώσει την ανάπλαση της οδού Αριστοδήμου έως τη Βασιλ. Κωνσταντίνου, έστω με κυβόλιθους στον δρόμο και με τσιμέντο στα πεζοδρόμια.
Τελειώνοντας τις παρεμβάσεις της ανάπλασης ανατολικά της Αριστομένους και της κεντρικής πλατείας, τα συνεργεία θα συνεχίσουν σε δρόμους δυτικά της κεντρικής πλατείας, με αρχή από την οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Γ.Σ.