Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 08:31

"Λευκή νύχτα" στις 30 Αυγούστου με απόφαση του Δ.Σ. Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
"Λευκή νύχτα" στις 30 Αυγούστου με απόφαση του Δ.Σ. Καλαμάτας

Να επαναληφθεί και φέτος η “Λευκή νύχτα” στην Καλαμάτα, το Σάββατο 30 Αυγούστου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, στην πρόσφατη συνεδρίασή του, την περασμένη Παρασκευή.

Πολλές ήταν οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν από την πλευρά των μειοψηφιών του Σώματος, με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρο Μπρεδήμα να τονίζει ότι πρέπει να διασφαλιστεί με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο το θέμα της αμοιβής των εργαζομένων υπαλλήλων, καθώς και ότι η όποια δραστηριότητα πρέπει να διαχυθεί και σε άλλες περιοχές της Καλαμάτας κι όχι να περιορίζεται μόνο στο κέντρο της πόλης.

Ανάλογο ζήτημα τέθηκε και από τον Στράτη Κελλαράκο, σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί και η ημέρα διεξαγωγής -προτείνοντας τις αρχές Αυγούστου, όταν στην Καλαμάτα θα υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος, όπως είπε.

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του “Δικτύου Ενεργών Πολιτών” Σπύρος Μωρακέας στάθηκε στο πολύ σοβαρό, όπως τόνισε, ζήτημα που προκύπτει με την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων στα διάφορα καταστήματα, μέσα από την υιοθέτη


NEWSLETTER