Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 17:35

Εναντίον της κατάργησης των ΔΟΥ Μολάων και Μονεμβασιάς το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασιάς

Γράφτηκε από την

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασιάς σε ομόφωνη απόφαση αναφέρει τα εξής:"Δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του με την πιθανολογούμενη - φημολογούμενη κατάργηση των Δ.Ο.Υ Μολάων και Νεαπόλεως Βοιών, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του φορολογικού συστήματος.
Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες, αντιδημοκρατικές και εν αγνοία μας μεθοδεύσεις που δρομολογούνται σε βάρος των συμφερόντων της περιοχής μας και των δημοτών μας.
Απαιτούμε, διεκδικούμε και στηρίζουμε την συνέχιση της λειτουργίας τους, αφού εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό φορολογουμένων, πάνω από 30.000 κατοίκους, οι οποίοι σημειωτέον ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές με αποτέλεσμα την μεγάλη δυσκολία πρόσβασης και εξυπηρέτησής τους σε περίπτωση κατάργησής τους. Η Δ.Ο.Υ Μολάων απέχει πλέον των 60 χιλιομέτρων από την έδρα του Νομού την Σπάρτη και η Δ.Ο.Υ Νεαπόλεως βρίσκεται στο τελευταίο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδος και σε απόσταση πλέον των 60 χιλιομέτρων από τους Μολάους και πλέον των 120 χιλιομέτρων από την Σπάρτη ενώ εξυπηρετεί παράλληλα και τον Δήμο Ελαφονήσου.
Αντιστεκόμαστε και καταγγέλλουμε την υποβάθμιση, αποδυνάμωση και απομόνωση της περιοχής μας με την κατάργηση των Δ.Ο.Υ Μολάων και Νεαπόλεως Βοιών, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ευημερία και την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των συμπολιτών μας και του Δήμου μας και αντιστρατεύεται ευθέως την κοινωνική συνοχή του Δήμου μας".


NEWSLETTER