Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 17:50

Μήνυμα Μπρεδήμα για το θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Ο επικεφαλής της παράταξης "Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας" Θόδωρος  Μπρεδήμας  σε δήλωση του για το θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου τονίζει μεταξύ άλλων και τα εξής:

 

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του άξιου τέκνου της Μεσσηνίας και αγωνιστή της Δημοκρατίας Γιάννη Χαραλαμπόπουλου που διετέλεσε Αντιπρόεδρος των Κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου ως Υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας, αλλά και βουλευτής Μεσσηνίας στο ξεκίνημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Και τα μέγιστα συνετέλεσε στην εμπέδωση της Δημοκρατίας.

Η Μεσσηνία και ιδιαίτερα η Καλαμάτα θα θυμούνται πάντοτε την μεγάλη προσφορά του, τόσο στον Αντιδικτατορικό αγώνα, όσον και κατά την περίοδο των σεισμών του 1986, καθώς και την παραχώρηση του παλαιού Στρατοπέδου του 9ου Συντάγματος στο Δήμο Καλαμάτας, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Συμμετέχουμε στο πένθος για το θάνατο του εξέχοντος τέκνου της Μεσσηνίας και ιστορικού στελέχους της Δημοκρατικής Παράταξης και αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπητούς του οικείους».