Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 09:27

Παίρνει το Καρναβάλι από τους εθελοντές ο δήμος

Γράφτηκε από την
Παίρνει το Καρναβάλι από τους εθελοντές ο δήμος

Κάτω από την ομπρέλα του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις” περνάει πλέον το Καλαματιανό Καρναβάλι, όπως αποφασίστηκε χθες κατά πλειοψηφία στο Δ.Σ. της επιχείρησης. Απόφαση καθαρά πολιτική, η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις από ορισμένα μέλη που είχαν λάβει μέρος στις οργανωτικές διεργασίες των δύο προηγούμενων ετών.

Η “Φάρις” χθες όρισε μία πενταμελή επιτροπή για την προώθηση των προκαταρκτικών ζητημάτων που έχουν σχέση με τη διοργάνωση του 3ου Καλαματιανού Καρναβαλιού σε συνεργασία με το Σύλλογο του Καλαματιανού Καρναβαλιού, η οποία αποτελείται από τους Αναστασία Μπελογιάννη, Νίκο Μπασακίδη, Δημήτρη Μπούχαλη, Δημήτρη Βεργόπουλο και Στέλιο Μητσέα.
Η απόφαση αυτή από πλευράς δημοτικής αρχής στηρίζεται στο ότι πλέον η διοργάνωση έχει μεγαλώσει σημαντικά και δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στην προσπάθεια των εθελοντών, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Οι αντιδράσεις για την απόφαση του δήμου πάντως συνοδεύτηκαν από αιχμές σχετικά με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ο οποίος δεν έχει γίνει ακόμα για τη διοργάνωση του 2014.


NEWSLETTER