Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 20:24

Δεν προχωρά η επεξεργασία σκουπιδιών στο Δήμο Οιχαλίας

Δεν προχωρά η επεξεργασία σκουπιδιών στο Δήμο Οιχαλίας

Δεν υπάρχει περίπτωση προσωρινής διαχείρισης των σκουπιδιών του Δήμου Οιχαλίας στην περιοχή μεταξύ Καλλιρρόης - Βασιλικού. Το αρχικό ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί για την παραχώρηση χώρου, δεν προχώρησε στην πράξη, καθώς δεν κατατέθηκαν στο δήμο τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

 

Αυτό επεσήμανε στην "Ε" χθες ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 2.30 το μεσημέρι.

«Δεν υπάρχει τελικά αίτημα από την περιοχή Καλλιρρόης - Βασιλικού και έτσι δε θα γίνει εκεί η προσωρινή διαχείριση», παρατήρησε ο κ. Σταθόπουλος. Μας ενημέρωσε ότι σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να επικυρώσει την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που ενέκρινε τις δύο άκαρπες δημοπρασίες για την εξεύρεση χώρου προσωρινής διαχείρισης και να καθορίσει τις επόμενες διαδικασίες. Αυτές αφορούν την έκδοση ανακοίνωσης για απευθείας διαπραγμάτευση για την εξεύρεση χώρου, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. «Ευελπιστούμε να προχωρήσει αυτή η διαδικασία και η τρίτη προσπάθεια που θα κάνουμε να έχει αποτέλεσμα», είπε ο δήμαρχος και σημείωσε ότι «η προσωρινή διαχείριση είναι σημαντική για την αντιμετώπιση του προβλήματος των σκουπιδιών».

 

Γ.Σ.